A.s. zondag Kliekjesmaaltijd!

Het Tijdelijk Museum wordt zondag omgetoverd tot mini restaurant & proeflaboratorium. Samen maken we kleurrijke soepen met groenten die ‘over’ zijn. Help mee in ons gezellige restaurantje: snijden, roeren, bedienen of even de kunst van het koken afkijken, alles mag! Of schuif aan in het proeflaboratorium bij de Meester Proevers van de Youth Food Movement Moestuin.

Datum: Zondag 9 september, 12-17:00 uur
Entree: 1 soepkom + lepel p.p (iedereen heeft vast een oud exemplaar in de kast staan!)

 

Lekker Duurzaammmmmm!

 

Het Tijdelijk Museum Amsterdam wordt op zondag 23 september omgetoverd tot mini restaurant & proeflaboratorium. Want wie denkt dat duurzaam niet lekker is heeft het goed mis. Samen maken we kleurrijke soepen met groenten die ‘over’ zijn en de kneusjes uit de keuken. Een gebutste paprika is nog net zo lekker en wie heeft er ooit bedacht dat een paar rimpeltjes in je appel betekenen dat je hem weg moet gooien? Je opa & oma zet je toch ook niet bij het vuil omdat ze rimpels hebben! Dus handen uit de mouwen en smaakpapillen op scherp!

Help lekker mee in ons gezellige restaurantje: snijden, roeren, bedienen of even de kunst van het koken afkijken, alles mag! Of  schuif aan in het proeflaboratorium bij de Meester Proevers van de Youth Food Movement Moestuin. Kan jij goed proeven? Maar dan ook echt goed proeven?? Je eet vaker met je ogen dan je denkt. We zijn zo gewend om eerst te kijken naar ons eten en te bedenken of we het lekker vinden, dat we vaak vergeten echt te proeven. Wij hebben iets bedacht waarin je de uitdaging met je eigen smaakpapillen aan kan gaan!!

Entree: 1 soepkom + lepel p.p (iedereen heeft vast een gezellig oud exemplaar in de kast staan!)

Wij danken de volgende de Kanjers voor hun heerlijke kliekjes en verstoten groente&fruit-zielen: Wim de Graaf van de Amsterdamse Fruithandel, Roel de Mooij van Mooij Amsterdam en Marc van Langen van Green Recycled Organics!

www.amsterdamsefruithandel.nl

www.mooijamsterdam.nl

www.gro-holland.com

Blindproeven

Foto: Maartje Strijbis